300 vippi uusille asiakkaille – Näistä paikoista voi onnistua

300 euron pikavipin uutena asiakkaana haluavat ovat siinä mielessä onnekkaassa tilanteessa, että useammalla lainapalvelulla on uuden asiakkaan pienin mahdollinen lainasumma juuri 300 euroa. Tuon ansiosta uusi asiakas voikin hakea 300e pikavippiä melko monesta lainapaikasta. Noita alla listattuna.

Voit hakea 300 vippiä uutena asiakkaana näistä

Vielä yksi paikka hakea 300e pikalainaa vaikkapa uutena asiakkaana

Ferratum voi olla hyvä paikka 300 euron pikavipin hakemiseen. Se nimittäin tarjoaa joustoluottoa, jolta tuon suuruinen lainanosto pitäisi olla helppoa ja nopeata tehdä. Ferratumin lainaa voi lyhentää alkaen 40 euron kuukausieristä, tuo tarjoaa jo 300 euron lainalle ihan hyvin laina-aikaa. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 22. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Hyvä tiedostaa nykyisistä pikavipeistä: Moni pikavippejä tarjoava lainapalvelu hinnoittelee nykyään lainansa niin, että pakolliset korot ovat varsin matalat, mutta sitten, jos lainaa haluaa saada jopa heti, niin tulee lisäkuluja.

Nuo lisäkulut voivat olla prosentuaalisesti melko huomattavia suhteutettuna 300e vippiin. Toisaalta on onneksi kuitenkin niin, että voi olla, että jopa noiden mahdollisten lisäkulujen kanssa pikavipin ottaminen aiheuttaa nykyisellään yhteensä vähemmän korkoja ja kuluja kuin se on ennen aiheuttanut.

Lainaesimerkki 300 euron pikalainasta Vippi-palvelusta: Mikäli ottaisi lainalle 9 kuukautta laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 42 euroa ja lainasta kokonaisuudessa maksettava summa 378 euroa. Edellä oleva lainaesimerkki on poimittu tätä sivua päivitettäessä ja lainapalvelut voivat tietysti muuttaa hinnoitteluaan, joten tuota esimerkkiä ei tule ottaa lupauksena koroista ja kuluista.

Mitä 300€ vipin hakemiseen vaaditaan? Moni lainapalvelu mahdollistaa tuon kokoisen lainan hakemisen ihan vaan käyttämällä pankkitunnuksia ja antamalla jonkin verran perustietoja itsestä. Voi toki olla jonkin verran vaihtelua siinä, mitä lainapaikat vaativat.

Pikavippi uutena asiakkaana vs. nykyisenä, onko siinä eroa? Tuo riippuu lainafirmasta. Mikäli nimittäin lainafirmalla on käytössä joustoluotto, niin voi siltä olla todella helppoa nostaa lainaa sitten, kun on kerran hankkinut päätöksen siitä, että voi ylipäätänsä saada lainaa. Tuolla helppoudella on toki mahdollisia hyviä ja huonoja puolia.

Miten nopeasti 300e laina voi olla omalla pankkitilillä? Kokemusteni perusteella sanoisin, että jopa oikeastaan käytännössä heti, mutta toisaalta siinä voi olla vaihtelua, miten nopeasti lainan voi saada tilille. Tuo vaihtelu voi olla seurasta esim. siitä, mihin pankkiin lainaa hakee ja siitä, mihin kellonaikaan lainaa hakee.

Tämän sivun lainaesimerkki on poimittu sivun päivittämisen yhteydessä. Kyseinen esimerkki ei ole lupaus lainakustannuksista.