300 vippi uusille asiakkaille – Näistä paikoista voi onnistua

300 euron pikavipin uutena asiakkaana haluavat ovat siinä mielessä onnekkaassa tilanteessa, että useammalla lainapalvelulla on uuden asiakkaan pienin mahdollinen lainasumma juuri 300 euroa. Tuon ansiosta uusi asiakas voikin hakea 300e pikavippiä melko monesta lainapaikasta. Noita alla listattuna.

Voit hakea 300 vippiä uutena asiakkaana näistä

Vielä yksi paikka hakea 300e pikalainaa vaikkapa uutena asiakkaana

Taskulainaa ei valitettavasti ollut ainakaan tällä erää mahdollista lisätä yllä olevaan lainapaikkojen vertailuun. Tämäkin paikka kuitenkin mahdollistaa 300 euron lainan hakemisen. Taskulainalta voi hakea tuon kokoiselle lainalle maksuaikaa 4 kuukautta.

Taskulaina on kokemusteni perusteella varsin hyvä lainapalvelu ja sen alaikäraja on 20v. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Hyvä tiedostaa nykyisistä pikavipeistä: Moni pikavippejä tarjoava lainapalvelu hinnoittelee nykyään lainansa niin, että pakolliset korot ovat varsin matalat, mutta sitten, jos lainaa haluaa saada jopa heti, niin tulee lisäkuluja.

Nuo lisäkulut voivat olla prosentuaalisesti melko huomattavia suhteutettuna 300e vippiin. Toisaalta on onneksi kuitenkin niin, että voi olla, että jopa noiden mahdollisten lisäkulujen kanssa pikavipin ottaminen aiheuttaa nykyisellään yhteensä vähemmän korkoja ja kuluja kuin se on ennen aiheuttanut.

Lainaesimerkki 300 euron pikalainasta Taskulaina-palvelusta: Mikäli ei ottaisi lainalle lisäpalveluita, niin olisi lainasta takaisin maksettava summa 4 kuukauden laina-ajalla yhteensä 312,54€. Edellä oleva lainaesimerkki on poimittu tätä sivua päivitettäessä ja lainapalvelut voivat tietysti muuttaa hinnoitteluaan, joten tuota esimerkkiä ei tule ottaa lupauksena koroista ja kuluista.

Mitä 300€ vipin hakemiseen vaaditaan? Moni lainapalvelu mahdollistaa tuon kokoisen lainan hakemisen ihan vaan käyttämällä pankkitunnuksia ja antamalla jonkin verran perustietoja itsestä. Voi toki olla jonkin verran vaihtelua siinä, mitä lainapaikat vaativat.

Pikavippi uutena asiakkaana vs. nykyisenä, onko siinä eroa? Tuo riippuu lainafirmasta. Mikäli nimittäin lainafirmalla on käytössä joustoluotto, niin voi siltä olla todella helppoa nostaa lainaa sitten, kun on kerran hankkinut päätöksen siitä, että voi ylipäätänsä saada lainaa. Tuolla helppoudella on toki mahdollisia hyviä ja huonoja puolia.

Miten nopeasti 300e laina voi olla omalla pankkitilillä? Kokemusteni perusteella sanoisin, että jopa oikeastaan käytännössä heti, mutta toisaalta siinä voi olla vaihtelua, miten nopeasti lainan voi saada tilille. Tuo vaihtelu voi olla seurasta esim. siitä, mihin pankkiin lainaa hakee ja siitä, mihin kellonaikaan lainaa hakee.

Tämän sivun lainaesimerkki on poimittu sivun kirjoittamisen yhteydessä. Kyseinen esimerkki ei ole lupaus lainakustannuksista.