Edullinen yrityslaina – Vertaile nopeasti yrityslainat ja löydä jopa halpa yritysluotto

Keskitymme tällä sivustolla auttamaan ihmisiä tekemään lainavertailuita, ja tuon myötä löytämään edullisen lainan. Vaikka oma fokuksemme onkin vielä hyvin pitkälti yksityishenkilöissä, niin on yrityslainoja vertailevien palveluiden määrä kasvanut huomattavasti pari viime vuoden aikana. Kyseiset palvelut voivat olla iso etu siinä, että löytää ainakin verrattain edullisen yrityslainan. Alla on suositeltuna kolme eri palvelua yrityslainahakemuksen kilpailuttamiseen.

Etsi edullista yrityslainaa – jopa 8m€

Varsin suosittu Omalaina mahdollistaa tätä kirjoittaessa todella kattavan yrityslainojen etsimisen: sen kautta voi hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 8 miljoonaan euroon asti. Myös laina-aikaa tämän palvelun kautta voi hakea laajalla skaalalla, sillä laina-aikaa voi hakea 3 kuukaudesta alkaen ja jopa 8 vuotta. Pisimmän mahdollisen laina-ajan suhteen on tosin rajoituksia riippuen haettavasta lainasummasta. Kokeile nyt Omalainaa.

Toinen hyvä palvelu yrityslainan kilpailuttamiseen

Monille varmasti esimerkiksi TV:stä tuttu Zmarta on laajentanut sen palveluvalikoimaa, ja nyt se mahdollistaakin myös yritysluottojen kilpailuttamisen. Zmartan avulla voi tehdä yrityslainojen vertailua 1000 euron summasta alkaen ja 250 000 euroon asti.

Zmartan erityisvahvuutena voi pitää sitä, että ainakin sivustonsa perusteella sen kautta voi saada lainapäätöksiä yrityslainasta jopa muutamassa minuutissa. Tämä palvelu voikin olla erityisen hyvä valinta silloin, jos yrityslaina pitää saada tai vähintäänkin löytää nopeasti. Testaa nyt Zmartaa.

Ja vielä kolmas palvelu etsiä edullista yrityslainaa

Myös Rahalaitos on laajentanut kuluttajalainojen puolelta yritysluottojen puolelle, ja mahdollistaakin nyt 1000€–8m€ yrityslainojen kilpailuttamisen. Rahalaitos saattaa myös olla erityisen helppo paikka etsiä yrityslainaa, sillä ainakin sen kuluttajapuolen lainahakemus on todella helppo täyttää, ja siihen myös voi saada lainatarjouksia käytännössä heti. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Miten halvan yrityslainan netistä voi löytää:

Seuraavassa on lainaesimerkki Rahalaitokselta – Zmartalla ja Omalainalla ei ainakaan tätä kirjoittaessa näytä olevan näkyvillä esimerkkejä.

  • Rahalaitos: mikäli hakisi 25 000 yrityslainan 6 kuukauden maksuajalla, niin saattaisi kuukausierä olla 4376 euroa. 4376€*6 = 26 256€

Voi perustellusti olettaa, että tuohon lainaesimerkkiin on valittu erityisen edullinen yrityslaina, mutta koska lainatarjouksia voi etsiä ilmaiseksi sekä ilman, että lainaa olisi pakko ottaa vastaan, niin kaiken järjen mukaan omat mahdolliset lainatarjoukset yritysluottoa varten voi etsiä varsin huoletta. Netin yrityslainat ovat yleensä yrityskohtaisesti hinnoiteltuja, eli yrityksen tilanne voi vaikuttaa paljon siihen, miten halvan yritysluoton voi löytää.

Löytyykö edullisin yrityslaina netistä? Voi hyvin olla, että jos pystyy saamaan yritykselle lainaa esimerkiksi kivajalkapankista, niin saattaa sieltä löytyä halvempi yrityslaina kuin netistä. Koska netin kautta voi kuitenkin etsiä helposti ja ilman sitoutumispakkoa yrityslainatarjouksia, niin kannattaa netinkin yrityslaintarjontaa tutkia, kun haluaa löytää erityisen edullisen yritysluoton. Lisäksi netistä voi olla paremmat mahdollisuudet saada yrityslaina kuin pankista.

Etsitkö jopa heti saatavaa yrityslainaa? Ylempänä tällä sivulla listatut palvelut voivat olla iso apu edullisen yritysluoton etsimisen, mutta mikäli haet mahdollisimman nopeaa yrityslainaa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua myös esimerkiksi tähän tämän sivuston sivuun.

Tämän sivun tiedot on poimittu sivun kirjoittamisen tai päivitysten yhteydessä. Lainapalvelut voivat tehdä muutoksia.