Edullinen yrityslaina – vertaile nopeasti yrityslainat ja löydä jopa halpa yritysluotto

Keskitymme tällä sivustolla auttamaan ihmisiä tekemään lainavertailuita, ja tuon myötä löytämään edullisen lainan. Vaikka oma fokuksemme onkin vielä hyvin pitkälti yksityishenkilöissä, niin on yrityslainoja vertailevien palveluiden määrä kasvanut huomattavasti pari viime vuoden aikana. Kyseiset palvelut voivat olla iso etu siinä, että löytää ainakin verrattain edullisen yrityslainan. Alla on suositeltuna kolme eri palvelua yrityslainahakemuksen kilpailuttamiseen.

Etsi edullinen yrityslaina – suositus 1

Sambla on varsin uusi tulokas netin yrityslainamarkkinoilla, mutta se näyttää miellyttävän monia yritysluottoa etsiviä. Tuo onkin helppo ymmärtää esimerkiksi sen myötä, miten kattavasti Sambla mahdollistaa yrityslainojen kilpailuttamisen: vertailua voi tehdä alkaen jo 500 euron yritysluotolle, mutta sitten toisaalta jopa 250 000 yrityslainaa varten voi etsiä tarjouksia. Myös laina-aikoja on melko hyvin valittavissa, kun kokeilee Samblan yrityslainavertailua.

Muun hyvän lisäksi vieläpä varsin monen erilaisen yrityksen pitäisi voida saada luottoa tämän palvelun kautta. Testaa nyt Samblaa.

Toinen hyvä palvelu yrityslainan kilpailuttamiseen

Monille varmasti esimerkiksi TV:stä tuttu Zmarta on laajentanut sen palveluvalikoimaa, ja nyt se mahdollistaakin myös yritysluottojen kilpailuttamisen. Zmartan avulla voi tehdä yrityslainojen vertailua 1000 euron summasta alkaen ja 250 000 euroon asti.

Zmartan erityisvahvuutena voi pitää sitä, että ainakin sivustonsa perusteella sen kautta voi saada lainapäätöksiä yrityslainasta jopa muutamassa minuutissa. Tämä palvelu voikin olla erityisen hyvä valinta silloin, jos yrityslaina pitää saada tai vähintäänkin löytää nopeasti. Testaa nyt Zmartaa.

Ja vielä kolmas palvelu etsiä edullista yrityslainaa

Myös Rahalaitos on laajentanut kuluttajalainojen puolelta yritysluottojen puolelle, ja mahdollistaakin nyt 1000€–250 000€ yrityslainojen kilpailuttamisen. Rahalaitos saattaa myös olla erityisen helppo paikka etsiä yrityslainaa, sillä ainakin sen kuluttajapuolen lainahakemus on todella helppo täyttää, ja siihen myös voi saada lainatarjouksia käytännössä heti. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Miten halvan yrityslainan netistä voi löytää:

Seuraavassa on lainaesimerkki kahdelta edellä mainitulta kilpailuttajalta – Zmartalla ei ainakaan tätä kirjoittaessa näytä olevan näkyvillä esimerkkejä.

  • Sambla: jos hakisi yrityslainaa 10 000 euroa ja sille 3 kuukautta laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 3378 euroa. 3378€*3 = 10 134€
  • Rahalaitos: mikäli hakisi 25 000 yrityslainan 6 kuukauden maksuajalla, niin saattaisi kuukausierä olla 4376 euroa. 4376€*6 = 26 256€

Voi perustellusti olettaa, että noihin lainaesimerkkeihin on valittu erityisen edullisia yrityslainoja, mutta koska lainatarjouksia voi etsiä ilmaiseksi sekä ilman, että lainaa olisi pakko ottaa vastaan, niin kaiken järjen mukaan omat mahdolliset lainatarjoukset yritysluottoa varten voi etsiä varsin huoletta. Netin yrityslainat ovat yleensä yrityskohtaisesti hinnoiteltuja, eli yrityksen tilanne voi vaikuttaa paljon siihen, miten halvan yritysluoton voi löytää.

Löytyykö edullisin yrityslaina netistä? Voi hyvin olla, että jos pystyy saamaan yritykselle lainaa esimerkiksi kivajalkapankista, niin saattaa sieltä löytyä halvempi yrityslaina kuin netistä. Koska netin kautta voi kuitenkin etsiä helposti ja ilman sitoutumispakkoa yrityslainatarjouksia, niin kannattaa netinkin yrityslaintarjontaa tutkia, kun haluaa löytää erityisen edullisen yritysluoton. Lisäksi netistä voi olla paremmat mahdollisuudet saada yrityslaina kuin pankista.