EdullistaLainaa.fi käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Sivuston käyttämisen hinta

EdullistaLainaa.fi-sivuston käyttäminen on ilmaista, eikä sivustolla vieraileminen velvoita hakemaan tai ottamaan lainaa. EdullistaLainaa.fi ei myönnä itse lainaa vaan lainat tulevat lainakumppaniemme kautta tai niiden lainakumppaneilta.

Sivuston tietojen oikeellisuus

Sivustolle pyritään lisäämään oikeassa olevia tietoja. Tiedot voivat kuitenkin vanhentua, niiden lisäämisessä saatetaan tehdä virhe tai tiedot ovat voineet olla alkujaankin väärät / puutteelliset. Emme ota vastuuta sivustolla mahdollisesti olevan väärän ja / tai vanhentuneen tiedon aiheuttamista seurauksista.

Käyttäjistä kerättävät tiedot

EdullistaLainaa.fi voi kerätä käyttäjistä (esimerkiksi) seuraavia tietoja: käyttäjän sijainti, käyttäjän IP-osoite, käyttäjän laite, käyttäjän toiminta sivustolla, käynnin ajankohta ja käyntien määrä. Lisäksi sivuston kumppanit – erityisesti lainakumppanit – voivat kerätä käyttäjästä huomattavasti tätä tarkempia tietoja. Nämä tiedot voivat kattaa esimerkiksi syntymäajan, sosiaaliturvatunnuksen, tarkat osoitetiedot, tulotietoja ja tietoja käyttäjän siviilisäädystä. EdullistaLainaa.fi ei pyydä itselleen näitä tietoja, mutta mikäli ne kumppanien kautta päätyvät EdullistaLainaa.fi-ylläpitäjälle, niin voimme myös saada ne.

Sivuston lainakumppanit ja muut tietoja saavat tahot

Sivustolla käytetään Salus Groupin toteuttamaa lainahakulomaketta. Kyseinen lomake on Rahoitu-palveluun yhteydessä. Lisäksi sivustolla käytetään Google Analytics ja siihen liittyen Google Webmaster seurantaa.

EdullistaLainaa.fi keräämien tietojen käyttötarkoitus

EdullistaLainaa.fi kerää käyttäjistä tietoja sivuston ja toiminnan kehittämiseksi.

Evästeet

Sivustolla voidaan käyttää evästeitä

Kumppaniemme tietojen kerääminen

Emme kontrolloi sitä, mitä tietoja kumppanimme keräävät. Suosittelemme siis ottamaan heihin yhteyttä heihin liittyvissä tietosuoja-asioissa.