Lainapaikat 2021 – katso lista ja löydä hyvät pikavippifirmat ja muita lainapalveluita

Vaikka lainojen korkokatot ovatkin karsineet varsinkin pikavippipaikkojen määrää, niin löytyy edelleen vuonna 2021 varsin hyvin erilaisia lainapaikkoja. On nimittäin ainakin pikavippipalveluita, kilpailuttajia ja paikkoja, joista voi hakea kulutusluottoa. Alta löytyy pitkä lista vuoden 2021 lainapaikkoja ja sen jälkeen on hieman tietoa vuoden 2021 lainamarkkinasta.

2021 aktiivisia lainapaikkoja

Kysymyksiä ja vastauksia vuoden 2021 lainapaikkojen suhteen

Puuttuuko yllä olevasta lainasta jokin 2021 lainoja tarjoava pikavippipalvelu? Kyllä. Valitettavasti Lainaston ja Taskulainan lisääminen listalle ei ainakaan tällä erää ollut mahdollista. Lisäksi vuonna 2021 saattaa saada pikalainaa Creditstarilta ja Bondoralta, mutta noiden suhteen en ole asiasta varma.

Edelleen lainaa tarjoavista palveluista Fixura on sen sijaan vähän rajatapaus sen suhteen, että onko se pikavippi, sillä Fixuran lainaa voi olla todella helppo saada, mutta sen tilille saapumisessa saattaa mennä esim. pari päivää. Fixuran laina on myös perinteisiin pikavippeihin verrattuna varsin iso.

Onko 2021 syntynyt uusia pikavippejä? Tietääkseni ei. Vuonna 2020 semmoinen kuitenkin käsittääkseni ilmestyi markkinoille, kun Taskulaina aloitti lainojen tarjoamisen. Toki on hyvä huomata, että Taskulainakin on varsinaisesti ns. vain vanhemman pikavippifirman uusi brändi. Halutessasi löydät täältä kokemuksiani Taskulainasta.

Miksi uusia pikavippifirmoja ei enää ilmesty? Ainakin isolta osin kyse on siitä, että lainojen korkokatot ovat tehneet pikavippibisneksestä paljon vähemmän houkuttelevan kuin se on ennen ollut.

Mitkä lainapaikat ovat melko hiljattain keskeyttäneet tai lopettaneet lainojen tarjoamisen? Tietojeni perusteella ainakin Vivus, Suomilimiitti, Ainalaina ja Credit24. Sivustojensa perusteella Vivus ja Suomilimiitti ovat lopettaneet pikavippien myöntämisen lopullisesti, kun taas Credit24 ja Ainalaina saattavat avata palvelunsa uudelleen lokakuussa 2021.

Tuolloin lokakuussa 2021 sen takia, että tätä kirjoittaessa voimassa olevan lainojen väliaikaisen korkokaton pitäisi umpeutua syyskuun 2021 lopussa. Voi tosin hyvin olla, että sille tulee jatkoa.

Mikä on vuoden 2021 paras pikavippi? Mikäli pikavippi käsitetään pienehkönä ja jopa heti saatavana lainana, jonka ainakin melko moni voi saada, niin on mielestäni vuoden 2021 paras pikavippi Blue Financen Arkilaina. Kyseinen laina on myös nykyään pakollisilta koroiltaan sekä kuluiltaan melko edullinen.

Tuleeko myöhemmin vuonna 2021 lisää muutoksia pikavippimarkkinan suhteen? Tuo riippuu varmasti isolta osin siitä, miten maailman tilanne ylipäätänsä elää.