Pikavippi pankkitunnuksilla – Uusi pikavippi pankkitunnuksilla ja vanhempia vaihtoehtoja

Mikäli pikavippiä haluaa hakea ja mahdollisesti saada mahdollisimman helposti, niin tapahtuu se yleensä pankkitunnuksien avulla. Noita käyttämällä pikavipin voikin saada ihan vaan käyttämällä niitä lainasivustoa varten ja antamalla hiukan perustietoja itsestään.

Valitettavasti vaan pankkitunnuksilla lainaa myöntävien pikavippipalveluiden määrä on romahtanut. Niitä kuitenkin onneksi löytyy vielä joitakin.

Pikavippi pankkitunnuksilla – uusi ja helppo vaihtoehto

Mikäli etsii uutta pikavippiä, jonka voi saada pankkitunnuksilla, niin lienee Taskulaina paras vaihtoehto. Tämä pikavippi nimittäin julkaistiin varsin hiljattain ja sitä on kokemusteni perusteella todella helppo hakea verkkopankkitunnuksien avulla. Sivustonsa perusteella Taskulainalla käyvät tätä kirjoittaessa kymmenen eri pankin verkkopankkitunnukset, sisältäen esim. Nordean, OP:n ja Dansken.

Taskulainan pikavippiä voi tätä kirjoittaessa hakea uutena palvelun käyttäjänä 100 eurosta alkaen ja enintään 300 euroa. Aiemmin Taskulainan uusien asiakkaiden maksimi on ollut 600 euroa. Lienee siis mahdollista, että Taskulaina nostaa jossain vaiheessa lainasummiaan. Kun Taskulainalta hakee lainaa ensimmäistä kertaa, niin voi haettavan lainasumman valita helposti 50 euron tarkkuudella. Taskulainan alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt Taskulainaa.

Yllättävä pikavippi verkkopankkitunnuksilla

Fixura ei ole varsinaisesti uusi lainapaikka, mutta moni ei ehkä tiedä sitä, että tästäkin paikasta näyttäisi voivan saada lainaa ihan vaan verkkopankkitunnuksien avulla. Fixuran suhteen on syytä tiedostaa se, että vaikka siltä voikin saada lainatarjouksen heti ja helposti, niin ei siltä lähtökohtaisesti saa lainaa tilille niin nopeasti kuin monista muista lainapaikoista.

Fixuralta voi ainakin tätä päivittäessä hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 20 000€. Myös laina-aikaa Fixuralta voi hakea jopa varsin paljon: pisin tarjolla oleva laina-aika on 10 vuotta. Alaikärajana Fixuralla on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Fixuralta.

Lisää paikkoja hakea pikavippiä pankkitunnuksilla

Ei sopivaa lainapaikkaa? Nykyään on siis varsin vähän paikkoja, joista voi saada lainaa pankkitunnuksilla. Sen sijaan on ilmestynyt huomattavasti lisää lainapalveluita, joiden kautta voi tehdä lainahakemuksen kilpailuttamista.

Tuo kilpailuttaminen voi auttaa löytämään isomman ja halvemman koron lainan. Mikäli olet mahdollisesti kiinnostunut kokeilemaan kilpailutusta, niin löytyy siihen tarkoitettu hakulomake esimerkiksi tämän sivuston etusivulta.

Miksi uudet pikavipit pankkitunnuksilla ovat nykyään niin harvinaisia? Syynä tuohon on ennen kaikkea se, että sääntelyn johdosta lainafirmat eivät voi enää periä samanlaisia korkoja kuin ennen. Tuosta on seurannut se, että monet lainafirmat vaikuttavat kokeneen, että lainan myöntäminen pitkälti pelkillä pankkitunnuksilla olisi liian riskaabelia.

Pikavipin hakeminen pankkitunnuksilla – plussat

  • Helppoa, ei joudu lähettelemään mitään tositteita.
  • Nopeata, lainaa voi monesti saada verkkopankkitunnuksien avulla jopa heti.
  • Tietyllä tavalla korostetun turvallista, koska ei joudu kertomaan paljon tietoja itsestä.

Pikavippi verkkopankkitunnuksilla – mahdollinen heikompi puoli

  • Lainan hakeminen on niin helppoa, että sitä saattaa tulla haettua myös silloin, kun sille ei välttämättä olisi erityistä tarvetta. Useasti toistuessaan tuo voi johtaa siihen, että tulee esimerkiksi tarve yhdistelylainalle.