Taskulaina – 2021 tietoa & kokemuksia uudesta pikavipistä

Taskulaina on mahdollisesti uusin netistä haettavissa oleva pikavippi. Löydät tältä sivulta tietoa, joka toivottavasti on hyödyllistä ainakin siinä vaiheessa, jos pohdit, kannattaako Taskulainaa hakea.

Taskulainan tausta: Taskulaina on Euro24-lainapalvelun uusi lainatuote. Kyseistä lainaa voi hakea sekä Euro24:n sivustolta että Taskulaina.fi-sivustolta.

Omat kokemukset Taskulainasta: Taskulainan luottoa on helppo hakea ja siitä voi saada lainapäätöksen heti. Lainapäätöksen saaminen ei vaadi esimerkiksi mitään tositteita tai kattavaa kysymyksiin vastailua, vaan sen sijaan homma hoituu hyvin pitkälti ihan vaan pankkitunnuksilla.

Hyvää on myös se, että Taskulaina on pakollisilta koroiltaan ja kuluiltaan jopa halpa laina. Heikompaa on sitten puolestaan se, että Taskulaina veloittaa lisämaksun, jos haluaa, että laina siirretään heti. Mikäli ei halua maksaa tuota lisämaksua, niin pitäisi laina saada omalle pankkitilille 2–3 päivän aikana.

Itse en valinnut omalle lainalleni lisämaksullista nopeampaa siirtoa, ja lainan tilille saamisessa meni parisen tuntia alle 3 päivää. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Yhteenvetoa muiden kokemuksista koskien Taskulainan taustalla olevaa Euro24-lainapalvelua: Lainaa voi olla helppo hakea, mutta sitä ei välttämättä myönnetä valtavan monille.

Lainasummat: Taskulainaa voi uutena asiakkaana hakea vähintään 100 euroa ja enintään 300 euroa. Haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 50 euron välein. Taskulainan verkkosivuston perusteella sen laina toimii käytännössä 300 euron lainarajalla varustettuna joustoluottona. Aiemmin Taskulainan luottoraja oli 600 euroa, mutta Taskulaina muutti kesällä 2021 sen tarjoamia lainasummia.

Taskulainan pois maksaminen: Taskulaina maksetaan lähtökohtaisesti pois erissä. Lähtökohtainen erien määrä riippuu siitä, miten paljon lainaa nostaa. Esimerkkinä voi mainita, että 100 euron lainan tapauksessa erien määrä on kaksi ja 300 euron lainan tapauksessa neljä.

Halutessaan Taskulainan voi maksaa pois myös nopeammin kuin alkuperäisissä erissä tapahtuva maksu veisi aikaa.

Uuden noston tekeminen Taskulaina-tililtä: Koska Taskulaina toimii joustoluotto-periaatteella, niin voi omalta Taskulaina-tililtään nostaa vanhan lainan päälle uutta, jos tilillä on jäljellä luottorajaa. Kokemusteni perusteella tuollaiset jatkonostot onnistuvat helposti kirjautumalla Taskulainan verkkosivuston kautta omalle tilille sisään ja sitten valitsemalla halutun nostosumman.

Ikäraja: Taskulainan alaikäraja on 20 vuotta. Palvelun nettisivuston perusteella lainalla ei ole yläikärajaa, mutta käytännössä on varsin todennäköisesti niin, että korkea ikää heikentää mahdollisuuksia saada positiivinen lainapäätös.

Asiakaspalvelu: Taskulainan asiakaspalveluun saa kokemusteni perusteella helposti yhteyden lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@taskulaina.fi. Ainakin omassa tapauksessani viestiin vastattiin ystävällisesti, hyödyllisesti ja varsin nopeasti.

Lainan korko: Verkkosivustonsa perusteella Taskulainan tavallinen nimellinen vuosikorko on 20%. Vuoden 2021 syyskuun loppuun asti nimellinen vuosikorko on kuitenkin vain 10%. Syynä tuohon on luottojen väliaikainen korkokatto. Lainojen todelliset vuosikorot ovat korkeampia kuin nimelliset vuosikorot. Esimerkkinä noiden kahden erosta voi mainita, että 20% nimellisen vuosikoron tapauksessa todellinen vuosikorko voi olla esim. noin 37%.

Lainaesimerkki

Lainasumma:200 euroa
Lyhennyseriä:3
Yhteensä takaisin maksettava summa:213,33€
Esimerkki ei sisällä:Mahdollisia lisämaksuja
Hyvä huomata:Lyhennyserät eivät ole yhtä isoja

Oheinen lainaesimerkki perustuu elokuun 2021 tietoihin. Muutokset ovat mahdollisia. Hae nyt Taskulainaa.