Taskulaina – Tietoa & kokemuksia uudesta pikavipistä

Taskulaina on mahdollisesti uusin netistä haettavissa oleva pikavippi. Löydät tältä sivulta tietoa, joka toivottavasti on hyödyllistä ainakin siinä vaiheessa, jos pohdit, kannattaako Taskulainaa hakea.

Taskulainan tausta: Taskulaina on Euro24-lainapalvelun uusi lainatuote. Kyseistä lainaa voi hakea sekä Euro24:n sivustolta että Taskulaina.fi-sivustolta.

Omat kokemukset Taskulainasta: Taskulainan luottoa on helppo hakea ja siitä voi saada lainapäätöksen heti. Lainapäätöksen saaminen ei vaadi esimerkiksi mitään tositteita tai kattavaa kysymyksiin vastailua, vaan sen sijaan homma hoituu hyvin pitkälti ihan vaan pankkitunnuksilla.

Hyvää on myös se, että Taskulaina on pakollisilta koroiltaan ja kuluiltaan jopa halpa laina. Heikompaa on sitten puolestaan se, että Taskulaina veloittaa lisämaksun, jos haluaa, että laina siirretään heti. Mikäli ei halua maksaa tuota lisämaksua, niin pitäisi laina saada omalle pankkitilille 2–3 päivän aikana.

Itse en valinnut omalle lainalleni lisämaksullista nopeampaa siirtoa, ja lainan tilille saamisessa meni parisen tuntia alle 3 päivää. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Yhteenvetoa muiden kokemuksista koskien Taskulainan taustalla olevaa Euro24-lainapalvelua: Lainaa voi olla helppo hakea, mutta sitä ei välttämättä myönnetä valtavan monille.

Lainasummat: Taskulainaa voi uutena asiakkaana hakea vähintään 300 euroa ja enintään 600 euroa. Haettavaa lainasummaa voi vaihtaa 50 euron välein. Taskulainan verkkosivuston perusteella sen laina toimii käytännössä 600 euron lainarajalla varustettuna joustoluottona, jolta ensimmäisen noston jälkeen miniminosto on 100 euroa. Ensimmäisen noston alaraja on siis 300 euroa.

Eli käytännössä Taskulainaa pitäisi voida käyttää esimerkiksi niin, että nostaa ensin vaikkapa 400 euroa ja sitten, jos huomaa tarvitsevansa hieman lisää lainaa, niin nostaa vielä vaikkapa 100 euroa.

Taskulainan pois maksaminen: Taskulaina maksetaan lähtökohtaisesti pois erissä. Mikäli lainaa ottaa 300 euroa, niin on maksueriä 4 kappaletta, jos lainaa ottaa 350 tai 400 euroa, niin on maksueriä viisi ja jos lainaa ottaa vähintään 450 euroa, niin maksetaan laina pois kuudessa erässä. Maksuerät on säädetty niin, että ensimmäinen ja viimeinen erä ovat pienempiä kuin keskimmäiset erät. Erien väliset tarkat erot riippuvat nostetusta lainasummasta.

Halutessaan Taskulainan voi maksaa pois myös nopeammin kuin erissä tapahtuva maksu veisi aikaa. Nopeamman maksun pitäisi olla mahdollista Taskulainan verkkopalvelun kautta.

Ikäraja: Taskulainan alaikäraja on 20 vuotta. Palvelun nettisivuston perusteella lainalla ei ole yläikärajaa, mutta käytännössä on varsin todennäköisesti niin, että korkea ikää heikentää mahdollisuuksia saada positiivinen lainapäätös.

Asiakaspalvelu: Taskulainan asiakaspalveluun saa kokemusteni perusteella helposti yhteyden lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@taskulaina.fi. Ainakin omassa tapauksessani viestiin vastattiin ystävällisesti, hyödyllisesti ja varsin nopeasti.

Lainan korko: Verkkosivustonsa perusteella Taskulainan tavallinen nimellinen vuosikorko on 20% ja tavallinen todellinen vuosikorko 25,70%. Vuoden 2021 syyskuun loppuun asti nimellinen vuosikorko on kuitenkin vain 10%. Syynä tuohon on luottojen väliaikainen korkokatto.

Kuvassa näkyvä lainaesimerkki on poimittu talvella 2021. Muutokset ovat mahdollisia. Hae nyt Taskulainaa.