Yrityslaina heti tilille – Hae helposti ja nopeasti pikalaina yritykselle

Netistä on jo pitkään voinut hakea yritykselle lainaa. Aivan viime aikoina on kuitenkin alkanut ilmestymään paikkoja, joista pitäisi voida oikeasti saada yrityslaina heti tilille. Näistä pikalainaa yrityksille tarjoavista paikoista kaksi hyvältä vaikuttavaa seuraavaksi lyhyessä esittelyssä.

Pikalainaa yritykselle

Uusi Yrityslaina247-palvelu vaikuttaisi tällä hetkellä olevan paras valinta, jos tarvitsee yritykselle pikalainan. Tämän palvelun ensimmäinen vahvuus on se, että siltä pitäisi todella voida saada yrityslaina jopa käytännössä heti tilille: palvelun sivuston perusteella luotto voi olla pankkitilillä jo alle tunnissa siitä, kun lähti hakemaan lainaa. Lainaa täältä voi saada nopeasti myös viikonloppuisin, mutta on hyvä huomata se, että lainasiirtoja voidaan tehdä vain kello 23 asti.

Toisena Yrityslaina247-palvelun vahvuutena voi pitää sitä, että se näyttäisi antavan varsin monille yrityksille luottoa. Tuota voi pitää erityisen hyvän juttuna sitä taustaa vasten, että moni muu yrityslainapalvelu antaa varsin kitsaasti myönteisiä lainapäätöksiä. Myös se on vielä tämän palvelun vahvuus, että yrityslainan hakeminen täältä näyttäisi olevan varsin helppoa.

Yrityslaina247:ltä voi hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 20 000 euroa, ja noiden kahden summan väliltä pitäisi eri lainasummien onnistua varsin kattavasti. Laina-aikaa täältä puolestaan voi valita haluavansa kuukaudesta alkaen ja enintään 3 vuotta. Tuo 3 vuotta on netin yrityslainalla tarjottavaksi laina-ajaksi jo verrattain pitkä. Yrityslaina247 tarjoaa lainaa varsin kattavasti eri yrityksille, sisältäen myös toiminimet. Hae nyt lainaa Yrityslaina247:lta.

Yrityslaina heti tilille

Vaikuttaa siltä, että Saldo lupaa netissä yrityslainaa tarjoavista palveluista nopeimman tilisiirron. Tästä palvelusta nimittäin kerrotaan, että yrityslaina voisi olla tilillä jopa vain 5 minuutissa. Tuo on tietysti jopa loistava nopeus verrattuna moniin muihin lainapalveluihin. Vähemmän hyvä puoli on sitten se, että Saldo ei näytä myöntävän yrityslainaa kovinkaan monille yrityksille.

Tästä palvelusta voi hakea yrityslainaa 2000 eurosta alkaen ja enintään 50 000 euroa. Eli täältä voi hakea yrityslainaa hieman enemmän kuin Yrityslaina247:lta. Maksuaikaa täällä puolestaan voi valita haluavansa enintään vuoden, ja lyhyin mahdollinen laina-aika on yksi kuukausi. Hae nyt luottoa Saldolta.

Mistä isompi yrityslaina?

Mikäli haluat yli 50 000 euron yrityslainan, eikä sitä ole pakko saada heti tilille, niin voi tältä sivulta löytyä hyödyllisiä lainapalveluita. Kyseiset palvelut kilpailuttavat yrityslainahakemuksia jopa 250 000 euroon asti, ja niiden toteuttaman vertailun ansiosta ne myös voivat auttaa löytämään erityisen pienen koron yritysluoton.

Hyvä tiedostaa: Vaikka tällä sivulla mainituista paikoista pitäisikin voida saada yrityslaina jopa heti pankkitilille, niin voi eri pankkien suhteen olla vaihtelua siinä, miten nopeasti luotto on tilillä. Tarvittaessa kannattaa tarkistaa, mitä eri yrityslainafirmat kertovat tilisiirtojen nopeudesta eri pankkeihin. Lisäksi on luonnollisesti mahdollista, että on esimerkiksi satunnaista vaihtelua siinä, miten nopeasti tilisiirtoja tehdään.