Yrityslainat – löydä netistä sopiva yritysluotto

Netin yrityslainatarjonta on ottanut valtavia harppauksia eteenpäin viime vuosina. Nykyään voikin monessa tilanteessa olla ihan fiksu vaihtoehto selvittää, että löytyisikö netin kautta yritykselle sopiva luotto. Käytännössä nykyiset netissä tarjolla yrityslainapalvelut voidaan jakaa kolmeen kategoriaan. Näistä seuraavaksi.

Paikat, joista yritys voi saada lainaa jopa heti

Nämä lainapalvelut ovat ehkäpä uusin tulokkain yrityslainamarkkinoille. Jo pitkäänhän kuluttajat ovat voineet saada netin kautta lainan tilille käytännössä heti, mutta ilmeisesti lainasummien suuruudesta johtuen lainafirmat ovat olleet aiemmin haluttomia tarjoamaan yrityksille tätä mahdollisuutta.

Nykyisellään löytyy kuitenkin ainakin kaksi palvelua, joista voi saada yritysluoton heti tilille. Käytännössä toinen noista palveluista puhuu siitä, että yrityslaina voisi olla tilillä jopa 5 minuutissa ja toinen taas kertoo, että rahat voisivat olla yrityksen tilillä puolessa tunnissa. Toisesta näistä kuvailluista paikoista voi saada yrityslainaa 50 000 euroon asti ja toisesta 20 000 euroon asti.

Näitä tämän ensimmäisen kategorian paikkoja on käsitelty sivulla: Yrityslaina heti tilille.

Paikat, jotka tarjoavat isompaa lainaa yrityksille

Tämän kategorian lainapaikat ovat perinteisimpiä yrityslainapalveluita. Näitä paikkoja yhdistää se, että lainaa voi saada yleensä enimmillään ainakin 100 000 euroa. Vaikka nämä lainapalvelut eivät ole yhtä nopeita kuin ylemmän kategorian paikat, niin voi näistäkin paikoista monesti saada yrityslainan tilille jo samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä siitä, kun lainasopimus on vahvistettu.

Palvelut, jotka kilpailuttavat yrityslainahakemuksia

Näitä palveluita on alkanut ilmestymään kiihtyvällä tahdilla. Käytännössä tuossa on taustalla se, että monet aiemmin kuluttajille suunnattua lainahakemuksen kilpailuttamista tarjonneet firmat ovat laajentaneet yrityslainojen puolelle. Nämä kyseiset kilpailuttajat voivat toimintalogiikkansa ansiosta olla hyödyllisiä ainakin kahteen eri tarkoitukseen: ne voivat auttaa löytämään erityisen edullisen yrityslainan ja/tai sitten ne voivat auttaa tulemaan tietoisiksi yrityslainapalveluista, joista ei ollut ennen kuullut.

Vaikka tuo ensin mainittu mahdollinen hyöty onkin yleensä suurempi, niin ei toistakaan mahdollista hyötyä kannata väheksyä. Tuo johtuu erityisesti siitä, että monilla hyvilläkään yrityslainapalveluilla ei vielä ole kovin suurta tunnettavuutta, jolloin niitä ei edes tule harkinneeksi, kun miettii sitä, mistä voisi löytää yrityksen tilanteeseen parhaiten sopivan luoton.

Näitä tämän viimeisen kategorian palveluita on käsitelty sivulla: Edullinen yrityslaina.